sergirehberi.com

 
SERGİ         SANATÇI         MEKAN
Haftanın Sergileri  •  Güncel Sergiler  •  Gelecek Sergiler  •  Geçmiş Sergiler

Anadolu'dan Çanak Çömlek Ve Çiniler | İsmail Yiğit
Sergisi



27.07.2013 - 09.08.2013



Dibekli Han Kültür ve Sanat Köyü/Yıldız Kenter Sanat Galerisi 
 

Çilek Cad.
Yakaköy Bodrum Muğla

252-358 63 11


Pazartesi günü hariç her gün 10:00-21:00 saatleri arasında gezilebilir.



Genel Bilgi


Sergiden Görseller


Anadolu’dan Çanak Çömlek Ve Çiniler | 27/07/2013 - 09/08/2013

Anadolu'nun birçok yöresinde yörelerin özelliklerine göre imalat yapan atölyelerin zanaatkarlari tarafından üretilen kap kacak ve muhtelif ev eşyalarını sergileyeceğimiz bu sergide ayrıca bu işe gönül veren sanatçıların ürettikleri eşsiz objelerde teşhir edilecektir.

Anadolu'dan Çanak Çömlek ve İsmail Yiğit Çinileri sergisi 27 Temmuz - 9 Ağustos 2013 tarihleri arasında Yıldız Kenter Sanat Galerisi'nde.


İsmail Yiğit

İsmail Yiğit, geleneksel Türk çinileri üzerine eser veren günümüzün en önemli sanatçılarındandır. 1963 yılında Kütahya’da doğdu. Diğer çini ustalarının aksine, aileden çinici olmayan Yiğit, mesleki eğitimini Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde tamamladı. İsmail Yiğit, yurtiçinde ve dışında 1994 yılından beri pek çok sergi düzenlenmiş, sergilerinin yanı sıra pek çok önemli yapının çini restorasyonuna imzasını atmıştır.






Serginizi
burada duyurabilirsiniz...

Hizmetlerimiz

sergirehberi@gmail.com







İletişim             Hizmetlerimiz             Gizlilik Politikası             Kullanıcı Sözleşmesi